Dokuz Öğrencimiz Almanya'da Yaz Okulu Bursu Kazandı

Okulumuz bu sene de Avrupa'daki DSD okulları arasında Rostock Üniversitesi'ne en çok öğrenci gönderen okul oldu.

Onuncu ve on birinci sınıf öğrencilerimizden dokuzu, Almanya'nın Rostock Üniversitesi'nde düzenlenecek yaz okulunda burslu olarak eğitim görmeye hak kazandılar. Bu öğrencilerimizden, Yusuf Burak Temiz, Deniz Aydın, Emre İlhan, Kaan Bora Karapınar, Hacer Gizem Dolu ve Arzum Doğa Ölçer Europa Sommer-Akademie 2019'da Naz Çoban, Onur Cem Polat ve Arda İnanç Technical and Engineering Summer School 2019´da öğrenim görecekler.

Öğrencilerimizin Rostock Üniversitesi'ndeki kalış masrafları DAAD (Alman Akademik Değişim Servisi) tarafından karşılanacaktır.

Almanya'nın Baltık kıyılarında kurulmuş olan Rostock Üniversitesi (1419), ülkenin en eski on üniversitesi arasında yer almaktadır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

28.05.2019 1600

28-05-2019