Öğrencimiz Barkın Alihafızoğlu´ndan Almanca Kompozisyon Başarısı!

10/D sınıfından Barkın Alihafızoğlu Almanya Pedagojik Değişim Hizmetleri Kurumunun (PAD) Türkiye´de düzenlediği bu seneki kompozisyon yarışmasında 6 kazanandan biri oldu. Böylece uluslararası ödül kazananlar programına kabul görerek yaz tatilinde 4 hafta boyunca tam burslu olarak Almanya´da misafir edilecektir. Bu, Barkın´ın ilk yurtdışı seyahati olacak. Almanya´daki programı şu şekilde planlanmıştır:

1. Aile yanında iki haftalık konaklama: Bu süre içinde ailenin çocukları ile birlikte misafir öğrenci olarak okula gidecektir.

2. Dünya´nın her yerinden katılan gençlerle birlikte 2 hafta boyunca Almanya´nın tümünü kapsayan bir kültür gezisi... Programa gençlik ve spor etkinliklerine katılım, müzelere ziyaret ve tiyatro oyunlarını izlemek ve en az bir üniversite ziyareti de dahildir.

Program 15.08-14.09.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

10.05.2019 916

10-05-2019