Cağaloğlu Anadolu Lisesi Kayıt Süreci

Cağaloğlu Anadolu Lisesi kayıt süreci ile ilgili açıklamalar

24.07.2019 4749

1- Kız pansiyonumuzda kalacak öğrencilerimiz sitemizde yayımlanan belgeleri incelemeleri gerekmektedir. Belgede yer alan süreç takvimini takip etmeniz gerekmektedir. Kayıt süreci ile ilgili ÖNEMLİ DUYURU!

2- Şehir dışından okulumuzu kazanıp erkek pansiyonda kalacak öğrencilerimiz 19 Ağustos'tan sonra idaremizden randevu alıp, okul idaremizle görüşmeleri gerekmektedir. Randevular 19 Ağustos'tan sonra verilecektir.

3- LGS sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin herhangi bir kayıt işlemi yapması gerekmemektedir.

4- Okulumuza nakil aldırmak isteyen öğrenciler süreci takip etmeleri gerekmektedir.

5- Okulumuzu kazanan öğrencilerimizi daha iyi tanımak için sizlerden istediğimiz formu doldurmanız. Bu formun ayrıntılı bir şekilde doldurulmasını çok önemsiyoruz.

Öğrenci Tanıma Formu için TIKLAYINIZ!

6- 19 Ağustos'tan sonra sizlere vereceğimiz randevu ile okulumuza davet edeceğiz ve sizlerle tanışacağız.

7- Pansiyonda kalacak tüm öğrenciler PANSİYON ÖN TALEP FORMU nu doldurmaları gerekmekteidr. KESİN KAYIT DEĞİLDİR!

Telefon Numaramız: 0212 522 18 97

Dahili Hatlar:

Kayıt ve Hazırlıktan Sorumlu Müdür Yardımcısı Hüseyin ŞANLI: 114

9. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Ubeydullah TAŞ: 116

10. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Ubeydullah TAŞ: 116

11. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Ubeydullah TAŞ: 116

12. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Hüseyin ŞANLI: 137

Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Tuğba UMUT: 123

Ayrıca bizlere resmî WhatsApp iletişim hattımızdan da ulaşabilirsiniz: +90 212 522 18 97