Şbt

Şbt

Ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı olduğunu, yıllık kan bağışı oranının ise nüfusun sadece yüzde 1’ini karşıladığını; bu nedenle her yıl binlerce insanın, bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybettiğini BİLİYOR MUSUNUZ? Ateş sadece düştüğü yeri yakmasın. Yapacağınız her bağış bir hayat kurtaracaktır.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak herkesi 12 Nisan Cuma günü 09.00-17.00 arası kan vermeye davet ediyoruz. #iyilikseninkanindavar

Ock

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları ödül töreni yapıldı. Uluslararası yarışmalarda ülkemize madalya kazandıran öğrencilerin ödüllendirildiği törende, matematik kategorisinde öğrencimiz İbrahim Fırat Yoğurtçu´ya da ödül ve setifikası takdim edildi.

Ock

Bu yıl da dönemin son sınavının ardından yorgunluğumuzu atarak CAL´lı olmanın tadını müzik eşliğinde mangal başında öğretmen öğrenci birlikte çıkardık. Bu birlikteliğin tadını bir kez daha almamızı sağlayan ve CALbizim duygusunu ögrencilerimize yaşatan emeği geçen öğrenci, öğretmen ve emektarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Gastronomi Kulübümüzün hazırladığı etkinlik videosu için tıklayınız