Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Cihan DAĞLI, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Fizik Olimpiyatında birinci aşama sınavını geçerek ikinci aşama sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencimizi ve olimpiyat takımımızı çalıştıran hocamız Reşit GÖÇMEN'i tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Cengiz Eray ASLAN, Yunus Emre BÜYÜKKALE ve Tünay Kerem İSMA, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ulusal Bilgisayar Olimpiyatlarında birinci aşama sınavını geçerek ikinci aşama sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi ve olimpiyat takımımızı çalıştıran hocamız İmdat COŞKUN'u tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Mehmet Burak GÖNÜL, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında, matematik alanında birinci aşama sınavını geçerek ikinci aşama sınavına girmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve olimpiyat takımımızı çalıştıran hocamız Adnan ŞİMŞEK'i tebrik ediyoruz.

Okul Müdürümüzün Göreve Başlama Mesajı

Eyl

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve personelleri olarak İl Millî Eğitim Şube Müdürmüz Necati YENER'le bir araya geldik. Bu güzel gün için katkı sağlayan Cağaloğlu ailesine teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Müdürümüz Necati Yener'in İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirilmesinin haklı gururunu, okulumuzdan ayrılmasının ise onurlu hüznünü yaşamaktayız.Kendisine okulumuza kattığı nice kazanımlar adına minnettarız.

Eyl

Salgın Dönemi Psikososyal Eğitimleri öğretmenlerimizden sonra rehber öğretmenlerimiz tarafından Zoom üzerinden velilerimize de verilmiştir. Velilerimiz salgın sürecinde psikososyal açıdan kendilerini nasıl koruyacakları, bunun yanında bu yaş grubuna ebeveynler olarak nasıl yaklaşacakları konusunda bilgilendirilmiştir. Eğitime katılamayan velilerimiz için Ozel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan bilgilendirme rehberleri aşağıya eklenmiştir.

Eğitime katılan tüm velilerimize ve eğitimi düzenleyen rehber öğretmenlerimiz Ayşe Gülay KÜÇÜK ve Mustafa TUNÇ'a teşekkür ederiz.

Eyl

TÜBİTAK "2202 - Bilim Olimpiyatları Programı" kapsamında seçilip yetiştirilerek milli takımlarda yer almaya hak kazanan altı genç bilim insanımız, 9-13 Eylül 2020 tarihlerinde Mathematical Society of Southeastern Europe (MASSEE) tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 24. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil etti.

Ülkemizi temsil eden ekipte bulunan ve gümüş madalya kazanan 9. sınıf öğrencimiz Mehmet Burak GÖNÜL ile Cağaloğlu Anadolu Lisesi Olimpiyat takımımızı çalıştıran öğretmenimiz Adnan ŞİMŞEK'i tebrik ediyoruz.

Eyl

Genç Balkan Bilgisayar Olimpiyatlarında öğrencimiz Cengiz Eray ASLAN, Türkiye A Millî Takımına seçilmiştir. Ancak pandemi sebebiyle bilgisayar olimpiyatı sınavı bu sene yapılamamıştır.

Okulumuza Türkiye A Millî Takımına seçilme gururunu yaşatan öğrencimiz Cengiz Eray ASLAN'ı ve olimpiyat takımımızı çalıştıran öğretmenimiz İmdat COŞKUN'u tebrik ediyoruz.

Eyl

Kız pansiyonumuza başvuran kız hazırlık öğrencilerimizden formları bize ulaşan ve online başvurusu kabul edilen öğrenci listemiz ektedir.

Sarı renkli olan öğrencilerimizin başvuru listesinde isimleri olmakla beraber başvuru formları mail adresimizde bulunmamaktadır.

Online kayıt için bu formların ivedilikle mail adresimize  cagalogluanadolulisesiresmi@gmail.com gönderilmesi gerekmektedir.

Eyl

Okulumuzun 162. Dönem mezunlarını tebrik eder, üniversite hayatlarında da hem sosyal hem de akademik başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Öğrencilerimizin yerleşmiş oldukları üniversiteleri ve bölümleri görmek için tıklayınız.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Resim: Avni Arbaş / Kuvayi Milliye Atlıları

Telafi Eğitimi Programı İçeriği ve Sık Sorulan Sorular

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 24-28 Ağustos mesleki çalışma programımızın 2.gününde Okul Aile Birliği Başkanımız Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hayrettin TEKÜMİT öğretmenlerimize yönelik Covid-19 semineri verdi. Covid-19 hakkında genel bilgilendirme, alınacak önlemler ve salgın yönetimi çalışma rehberine değinen Tekümit, öğretmenlerimizin sorularını da cevapladı. Kendisine sunduğu katkılardan ötürü teşekkür ederiz.