May

Telafi sınavına girmek isteyen öğrencilerin talep dilekçelerini 04.06.2018 tarihinde Müdür Başyardımcısı Recep ÇOBAN´dan alıp aynı gün okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

May

Gelenekselleştirdiğimiz CAL iftarı bu sene 30 Mayıs Çarşamba günü okulumuda yapılacaktır. Tüm veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Nisan Ayı Yemek Listesi

Mrt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 8 Nisan 2018 Pazar günü saat 11:00´de yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

5 Mart 2018 tarihi ile geçerli olacak ders programı yayınlandı.

Ders programına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Şbt

Cağaloğlu Anadolu Lisesi 2.Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları 7-18 Şubat tarihleri arasındadır.

Başvurularınızı son güne bırakmayınız.

Kas

2017–2018 YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00 DA YAPILACAKTIR.

Kas

Sayın Veli;

Alman Dil Diploması II (DSD) yazılı ve sözlü sınavları hakkında sizi bilgilendirmek isteriz.