170. Dönem Okul Kayıt İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

Sevgili 170. Dönem Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

Yüz yüze kayıtlarımız 28 Ağustos 2023 - 1 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Yüz yüze kayıt sürecinde her öğrenci kaydı için 15 dakikalık randevular oluşturulmuştur.

KAYIT RANDEVUNUZU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Kayıt için gelmeden önce Öğrenci-Veli Tanıma Formunu doldurmuş olmanız gerekmektedir. Formu doldurmak için TIKLAYIN.

Okul kaydı için gerekli evraklar şu şekildedir:

- 2 adet öğrenci vesikalık fotoğrafı

- BİLSEM öğrencisi ise kurumundan öğrenci olduğuna ait belge

Öğrenci-Veli-Okul Sözleşmesi

Canlı Ders İzin Dilekçesi

MEB Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onayı

*Pansiyonda kalacak olan kız öğrencilerimizin pansiyon kayıt işlemleri de bu süreçte yapılacaktır. Pansiyon kayıt evrakı ayrıca ilan edilecektir. Kız pansiyon kayıtlarının yüz yüze yapılması esastır.

**Randevu saatlerine uymanız, diğer veli ve öğrencilerimizi bekletmemeniz açısından önemlidir. Randevu saati kendisine uymayan velilerimiz okul telefonumuzu arayarak santralden 5-7 Eylül günleri için randevu talep edebilir. Bu tarihlerin de uygun olmadığı velilerimiz yine okul telefonumuzu arayabilir yahut cagalogluanadolulisesiresmi@gmail.com adresine e-posta göndererek randevu talep edebilir.

02.08.2023 4460