Bilgilendirme

Okul adresi değişikliği

11.06.2020 309

BİLGİLENDİRME

Okulumuzun araba giriş-çıkışının olduğu Türbedar Sokak girişinde başlatılan kanalizasyon yenileme çalışmasından dolayı okul binamızın adresinin değiştiği bilgisi sizlerle paylaşılmaktadır. Okul binamızın yaya girişinin olduğu Bab-ı Âli Caddesi yeni adres olarak görünmektedir. Bu durum okulumuzun yeri ile alakalı olmayıp sizlerin okulumuza daha sağlıklı bir şekilde ulaşması için alınmış bir tedbirdir.

Okulumuzda sınavı olan öğretmen ve öğrencilerimizin çevre otoparkların doluluk durumunu, Suriçi bölgesindeki yol ve kanalizasyon yapım çalışmalarından dolayı oluşacak trafik yoğunluklarını göz önüne alarak gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur. Okulumuz Sultan Ahmet Tramvay Durağı'na yürüme mesafesindedir.