Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Tıp Fakültesini Ziyaret Ettik

11. Sınıftan öğrencilerimizle Boğaziçi Üniversitesi´ni ziyaret ettik. Bu sene Boğaziçi Üniversitesi´ne yaptığımız ikinci ziyaret oldu. Ayrıntılı bir tanıtım ve oldukça verimli bir soru cevap faslından sonra Kuzey ve Güney Kampüsü ve Makine Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği loboratuvarlarını görme ve laboratuvarlarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alma imkanımız oldu.

Yine 11. Sınıflardan bir grup öğrencimiz ile İstanbul Tıp Fakültesi´ni ziyaret ettik. Akade Medikal günleri kapsamında bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri tanıtım etkinliğine katıldık. Aziz Sancar Amfisi´nde  gerçekleşen etkinlikte İstanbul Tıp Fakültesi hocaları örnek ders sunumu yaptılar. Öğleden sonraki seansta ise öğrencilerimiz toplam fakültesinin çeşitli loboratuvarlarını görme imkanı buldular.

06.03.2018 511