Cağaloğlu Anadolu Lisesi Kayıt Süreci

01.08.2021 1642

2021 Yılı LGS sonuçlarına göre okulumuza kayıt yaptırmaya hak kazanmış değerli öğrencilerimiz ve değerli velileri;

Sizleri tebrik ediyor, bu sonucun sizler için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Okulumuza hoşgeldiniz.

Öğrencilerimizin kayıtları okulumuza elektronik ortamda e-okul üzerinden gerçekleşmiştir. Yerleştirmeye esas nakil süreçlerinin sona ermesinin ardından öğrenci ve velilerimizi kayıt görüşmeleri için okulumuza davet edeceğiz. Kayıt dönemi öncesi öğrencilerimizi ve velilerimiz yakından tanımak adına aşağıda bağlantısı verilmiş formu doldurmanız rica olunur. 9-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kayıt görüşmelerine gelirken öğrenci ve velilerimizin yanlarında aşağıda yazılanları getirmeleri yeterlidir:

Sınav Sonuç Belgesi

Öğrenci-Veli tanıtım formu (Online olarak doldurulacaktır.)

Veli ve öğrenci nüfus cüzdanı/Kimlik kartı fotokopileri

6 adet öğrenci vesikalık fotoğrafı

BİLSEM öğrencisi ise, kurumundan öğrenci olduğuna ait belge

ile gelmeleri gerekmektedir.