Emre Tilev ile Söyleşi

Okulumuz Spor Kulübü’nün düzenlediği söyleşilerden biri 24 Nisan günü Emre Tilev ile gerçekleştirildi.

Emre Tilev 1971'de Ankara'da doğmuş bir spor spikeri, akademisyen, öğretim görevlisi, yazar, gazeteci ve gıda mühendisidir. Gençliğinden beri sporla içli dışlı olan Tilev, çocukluğunda spikerlik mesleğine merak sarmıştır. Aynı zamanda türlü gazeteler için yazılar yazmıştır. Üniversite sonrasında ise önce bölgesel sonra ülke çapında yayın yapan radyo istasyonlarına program sunuculuğu, devamında televizyon kanallarında yayınlanan futbol, basketbol ve Türkiyeye o zamanlarda yeni gelmiş olan Formula 1 sunuculuğunu yapmıştır.

Davetimizi kırmayıp okulumuza gelen Emre Tilev’e, kulübümüzün öğrencilerine ve danışman öğretmenimiz Beril Barlas'a teşekkür ederiz.

25.04.2023 1216