FRSIS'ten (Fully Residential Schools International Symposium) Altın ve Bronz Madalya Kazandık

FRSIS'ten (Fully Residential Schools International Symposium) Altın ve Bronz Madalya Kazandık

17-20 Ekim 2022 tarihlerinde Malezya Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen FRSIS (Fully Residential Schools International Symposium) adlı Hindistan, Malezya, Endonezya, Türkiye, Filipinler ve Vietnam olmak üzere 6 farklı ülkenin bir araya geldiği hibrit sempozyumda okulumuzu 10. sınıflarımızdan 2 takımımız temsil etti. 

Bu sene 10'uncusu gerçekleşen organizasyonun teması "From Pandemic to Endemic" (Pandemiden Endemiye) hakkında ilk takımımız "Surviving the Post-Pandemic Phase" (Post-Pandemik Süreci Atlatmak) ve ikinci takımımız "Averting a Lost Covid Generation: the challenges" (Kayıp Covid Neslinin Önlenmesi: Zorluklar) alt konulu çalışmalarını çevrim içi ve canlı olarak sundular.

Sakolah Dato' Abdul Razak Okulu'nun ev sahipliği yaptığı oturumlarda 10-E sınıfından Bahar TOPAL, Yusuf ÖZTÜRK, Emine KİTAPCI ve Mert Daniel Önal'dan oluşan ilk takımımız 18 Ekim tarihinde öğretmenleri Gülsüm DAĞCI öncülüğünde sunumlarını yapıp jüri ile Malezyalı dinleyicilerin sorularını cevapladı ve altın madalya kazandılar. 19 Ekim günü öğretmenleri Belma ÖZKAN öncülüğünde ikinci takımdan 10-A sınıfı öğrencileri Elif Naz CENGİZ, Hale Betül KEÇECİ, Zümra AKYILDIZ ve 10-F sınıfı öğrencisi Elif Yaren KAYACIOĞLU sunumlarını gerçekleştirdi ve bronz madalya kazandılar.

Bu projede yer alan kıymetli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

25.10.2022 656