İLMD 6. Çaylaklar Münazara Turnuvası Başarımız

İLMD 6. Çaylaklar Münazara Turnuvasından güzel haber!

13.04.2021 2032

Bu sene altıncısı düzenlenen İstanbul Liseleri Münazara Derneği Çaylaklar Turnuvası'na, Cağaloğlu Anadolu Lisesi Münazara Kulübü 3 takımla katıldı. 10-11 Nisan tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen turnuvada hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Ömer Hacıhamzaoğlu, Mustafa İmamoğlu, Zeynep Bayrı, Öykü Giraz, Zeynep Uysal ve Nevra Çakırcıoğlu okulumuzu temsil etti.

Ömer Hacıhamzaoğlu ve Mustafa İmamoğlu 76 takım arasından 5. olarak çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Çeyrek final ve yarı final maçlarını da kazanarak finale kadar yükselen Ömer ve Mustafa, turnuvanın şampiyonu oldu. Ayrıca Mustafa 13, Ömer 15. en iyi konuşmacı seçildi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Her süreçte bizimle birlikte olan kulüp öğretmenimiz Gülten Bektaş'a da bu vesileyle tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.