Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün Huzurevi Ziyareti

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz kermes ile Huzurevi ve Yetimhane ziyaretlerimizde yapacağımız yardımlara bütçe oluşturduk.

11.12.2016 552

CAL Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri olarak geçtiğimiz hafta kermes ve huzurevi ziyareti yaptık. Huzurevi ve yetimhane ziyaretlerimizde yapacağımız yardımlara bütçe oluşturmak için okul yönetiminin desteğiyle yaptığımız kermeste yardımsever arkadaşlarımızın ve annelerimizin desteğiyle birçok lezzetli yemek yapıp sattık. Ne kadar yorulsak da kermeste görev almaktan büyük zevk duyduk.

Kermesten iki gün sonra yaptığımız huzurevi ziyaretinde kulübümüzün hediyelerinin yanı sıra başka öğrenci ve velilerin hediyelerini de götürmek bizi çok mutlu etti. Büyüklerimizle bol bol sohbet ettik. Bazen onlarla birlikte üzüldük, bazen güldük hikayelerini dinlerken. İstemeyek ayrıldık, başka ziyaretler de gerçekleştirebilmeyi umuyoruz.