168. Dönem Yüz Yüze Kayıt Süreci Hakkında Bilgilendirme

168. Dönem Yüz Yüze Kayıt Süreci Hakkında Bilgilendirme

Sevgili 168. Dönem Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

 

Yüz yüze kayıt sürecinde sosyal mesafe kurallarına uymak ve kalabalığı önlemek amacıyla her öğrenci kaydı için 10 dakikalık randevular oluşturulmuştur. Randevu saatlerine uymanız, vaka sayılarının arttığı bu dönemde oldukça önemlidir. 

Yüz yüze kayıt randevu tarihinizi öğrenmek için TIKLAYIN.

 

Kayıt için gelmeden önce, daha önce de duyurulan,  Öğrenci-Veli Tanıma Formunu doldurmuş olmanız gerekmektedir. Formu doldurduysanız tekrar doldurmayınız. Form için TIKLAYIN. 

 

Kayıt için gerekli evraklar şu şekildedir:

- Sınav sonuç belgesi

- Veli ve öğrenci nüfus cüzdanı/kimlik kartı fotokopileri

- 6 adet öğrenci vesikalık fotoğrafı

- BİLSEM öğrencisi ise kurumundan öğrenci olduğuna ait belge

- Öğrenci-Veli-Okul Sözleşmesi

- Canlı Ders İzin Dilekçesi

- Bulaşıcı Hastalıklar Riskine Karşı Veli Sözleşmesi

- MEB Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onayı 

 

*Şehir dışından gelecek olan velilerimizin okul tarafından belirlenen randevu tarih ve saatine uyma zorunluluğu yoktur. Bu velilerimiz, 23-27 Ağustos arasında pansiyon kaydı için geldiklerinde pansiyon kayıt evraklarını sorumlu müdür yardımcımız Tuğba UMUT'a,  okul kayıt evraklarını da sorumlu müdür yardımcımız Gülnihal COŞKUN'a teslim edebilir. 

 

**Pansiyonlu erkek öğrencilerimizin velileri de okul kayıt evraklarını pansiyon kaydı için geldikleri tarihlerde sorumlu müdür yardımcımız Gülnihal COŞKUN'a teslim edebilir. (Erkek öğrenciler için pansiyon kayıt tarihleri, diğer okulların pansiyon kayıtları bittikten sonra belirlenecektir.)

 

***Randevu saati kendisine uymayan velilerimiz okul telefonumuzu arayarak santralden 18, 19 ve 20 Ağustos günleri için randevu talep edebilir. 

 

****Bu tarihlerin de uygun olmadığı velilerimiz yine okul telefonumuzu arayabilir yahut +90 212 522 18 97 numaralı okul WhatsApp hesabına yazarak randevu talep edebilir.

 

*****Telefon ile iletişimde sorun yaşandığı takdirde cagalogluanadolulisesiresmi@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. E-postalar mesai saatleri içerisinde kontrol edilmekte ve aynı gün içinde cevap verilmektedir.

06.08.2021 3589