Cağaloğlu Anadolu Lisesi Tanıma ve Tanışma Günleri

Cağaloğlu Anadolu Lisesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başlarken okulumuza yeni gelen 166. dönem öğrencilerimiz ve ailelerimiz ile bir görüşme planladık.

08.08.2019 7737

KISA TAKVİM

19 Ağustos 2019

Ara Sınıf Pansiyon Başvurularının Alınması

(Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Erkek Lisesi Ara Sınıf Kız Öğrencileri)

20 Ağustos 2019

21 Ağustos 2019

22 Ağustos 2019

23 Ağustos 2019

26 Ağustos 2019

Yeni Kayıt Öğrencileri Tanıma ve Tanışma Görüşmeleri

Yeni Kayıt Öğrencileri Pansiyon Ön Başvuru ve Kesin Kayıtları

27 Ağustos 2019

28 Ağustos 2019

29 Ağustos 2019

30 Ağustos 2019

02 Eylül 2019

03 Eylül 2019

04 Eylül 2019

05 Eylül 2019

Hazırlık Sınıfı/Yeni Kayıt Oryantasyon Programı

06 Eylül 2019

CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ KAYIT SÜRECİ

- 19 Ağustos – 23 Ağustos tarihleri arasında Cağaloğlu Anadolu Lisesi Kız Pansiyonumuzda kalacak tüm ara sınıf (9, 10, 11, 12) öğrencileri geçmiş yıllardaki durumu göz önünde bulundurulmaksızın başvuru ve kayıt için okulumuza gelmeleri gerekmektedir. (İstanbul Erkek Lisesi ara sınıf kız öğrencileri de gerekli belgeleri tamamlayıp okulumuza başvuru yapmaları gerekmektedir.)

- Pansiyonda kalan/kalacak erkek öğrencilerimizin Çapa Fen Lisesi'nin pansiyon kayıt sürecini takip etmeleri gerekmektedir.

- 26 Ağustos – 4 Eylül arasında 166. dönem hazırlık/yeni kayıt öğrencileri ve velileri ile tanıma ve tanışma görüşmeleri yapılacaktır.

o   Her öğrenci ve ailesi ile toplam 30 dakikalık görüşme; Rehberlik Öğretmeni, Branş Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı eşliğinde yapılacaktır. Görüşme öğrencimizin okula olan adaptasyonunu hızlandırmak, bireysel özelliklerini erken tanımak amaçlarını hedeflemektedir. Buna hazırlıklı olarak gelinebilir. (Örneğin önceki yıllarda almış olduğu başarıların veya yaptığı çalışmaların listesi gibi.)

o   Randevu için bu tarihler arasında size uygun olan tarihi belirledikten sonra +902125221897 numaralı okulumuz WhatsApp hattına;

Öğrencinin Adı Soyadı

Veli Adı Soyadı

Veli Telefon Numarası

Pansiyonda kalacak mı

Randevu Talep Ettiğiniz Gün

bilgilerinin yer aldığı bir mesaj atmanızı istiyoruz. Eğer söz konusu tarihte boş saat varsa size randevu verilerek tarafınıza bilgilendirme mesajı atılacaktır. Gün dolmuş ise başka bir gün için tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

o   Yeni kayıt tüm öğrencilerimiz tanıma ve tanışma görüşmelerine gelirken;

Sınav Sonuç Belgesi

Öğrenci-Veli tanıtım formu (Online olarak doldurulması gerekmektedir.)

Veli ve öğrenci nüfus cüzdanı/Kimlik kartı fotokopileri

6 adet öğrenci vesikalık fotoğrafı

Varsa burslu (İOKBS) olduğuna dair okulundan onaylı yazı

ile gelmeleri gerekmektedir.

o   Yeni kayıt öğrencilerin pansiyon başvuruları 26 Ağustos – 3 Eylül arasında, kayıt başvurusu kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtlarının yapılması da takip eden günde gerçekleşecektir. Kayıt başvurusu için gerekli belgeleri sitemizin pansiyon ile alakalı bölümünden öğrenebilirsiniz.

o   İstanbul Erkek Lisesi'nin yeni kayıt pansiyon başvuruları ve kesin kayıtları 26 Ağustos – 3 Eylül arasında 14.00'ten sonra alınacaktır.

- Bu görüşmelerin akabinde 5-6 Eylül tarihlerinde yeni kayıt öğrencilerimiz için okulumuzda oryantasyon programı düzenlenecektir. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve tanıtım ekibinin düzenleyeceği oryantasyon programına tüm veli ve öğrencilerimiz davetlidir. Katılım için lütfen katılımcı sayınızı forma giriniz.